• Meer dan 1.000 artikelen op voorraad
  • Binnen 2 werkdagen geleverd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
    Let op: er zijn uitzonderingen
  • Advies van de specialist
  • Klanten geven ons een 9,5
Filteren

Filter

Fabrikant
Uitvoering
Trekvermogen
Bevestiging
Bevestigingsmaat
Advies nodig?

Onze specialisten hebben al velen jaren ervaring met aanhangwagens en aanhangwagenonderhoud, zij geven u het beste advies over de juiste onderdelen. Je kan onze specialist benaderen via onze contactpagina.

Koppelingen

Producten

Ifor Williams kogelkoppelingen

Een kogelkoppeling is een belangrijk onderdeel van een aanhangwagen. Het is van belang om een kogelkoppeling goed te onderhouden door regelmatig te smeren. Houdt ook goed in de gaten of uw koppeling nog veilig is. U kunt dit op de veiligheidsindicator aflezen. Wanneer de kogelkoppeling toe is aan vervanging, kunt u in ons brede assortiment een nieuwe kogelkoppeling of stabilisatorkoppeling vinden en bestellen.

Diverse koppelingen voor uw Ifor Williams trailer

Als u een kogelkoppeling zoekt, is het belangrijk om te weten wat het merk en wat het type van de kogelkoppeling is. In ons assortiment hebben we kogelkoppelingen van Alko, Albe-Berndes en Knott. Dit zijn de meest voorkomende merken wat betreft koppelingen. Probeer altijd de oude koppeling te vervangen met exact dezelfde kogelkoppeling. Indien u in ons assortiment geen koppeling kan vinden van hetzelfde merk en type, neem dan contact met ons op zodat wij u advies kunnen geven.

Uitvoeringen, soorten en maten

Kogelkoppelingen zijn er in verschillende uitvoeringen. We hebben koppelingen die geschikt zijn voor ongeremde aanhangwagens en koppeling die geschikt zijn voor geremde aanhangwagen. De meeste koppeling voor ongeremde trailers hebben een maximale belasting van 750 kg. De koppelingen voor geremde trailers hebben meestal een hogere maximale belasting.

Bevestiging op uw aanhanger

Iedere kogelkoppeling heeft andere bevestigingsafmetingen. De ene koppeling is bedoeld voor een vierkante dissel terwijl de andere weer bedoeld is voor een ronde dissel. Om u te helpen in het kiezen hebben we bij iedere kogelkoppeling de specificaties op een rijtje gezet en een tekening gemaakt van de bevestigingsmaten.

Ifor Williams koppeling toebehoren

In ons assortiment zitten ook een aantal producten die je in combinatie met je kogelkoppeling gebruikt. De hulpkoppeling zijn naast de kogelkoppeling een extra verbindingselement tussen de aanhanger en de auto.

© copyright AHW Parts | privacy policy | cookiebeleid | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie