• Meer dan 1.000 artikelen op voorraad
  • Binnen 2 werkdagen geleverd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 50,-
    Let op: er zijn uitzonderingen
  • Advies van de specialist
  • Klanten geven ons een 9,5
Filteren

Filter

Advies nodig?

Onze specialisten hebben al velen jaren ervaring met aanhangwagens en aanhangwagenonderhoud, zij geven u het beste advies over de juiste onderdelen. Je kan onze specialist benaderen via onze contactpagina.

Antidiefstalsloten

Producten

Antidiefstalsloten voor uw Ifor Williams aanhangwagen

Een antidiefstalslot beschermt uw Ifor Williams aanhangwagen of Ifor Williams paardentrailer tegen diefstal. Deze sloten zijn verkrijgbaar in verschillende variaties. Er zijn sloten die bijvoorbeeld alleen gebruikt kunnen worden bij ongeremde aanhangwagens of juist bij geremde aanhangwagens. Ons assortiment is met ervaring samengesteld zodat we bijna voor iedere kogelkoppeling een oplossing hebben. Als u advies nodig heeft, kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via de contactpagina.

Aangekoppeld of afgekoppeld gebruik

Ieder aanhangwagen slot heeft zijn kenmerken. Er zijn sloten die alleen gebruikt kunnen worden wanneer de aanhangwagen afgekoppeld is van de auto. Deze sloten worden vooral gebruikt bij aanhangwagens, paardentrailers of caravans die onbeheerd op een openbare parkeerplaats staan. Daarnaast zijn er ook sloten die zowel afgekoppeld als aangekoppeld gebruikt kunnen worden. Deze sloten hebben als extra eigenschap dat een aanhanger niet ongewenst afgekoppeld kan worden.

Goedgekeurde Ifor Williams trailersloten

Wanneer uw Ifor Williams aanhangwagen of Ifor Williams paardentrailerverzekerd is tegen diefstal, wordt meestal door de verzekering geëist dat u gebruik maakt van een gekeurd trailerslot. In ons aanbod hebben we een aantal sloten met een SCM goedkeuring. Dit type goedkeuring wordt door de meeste verzekeraars geaccepteerd. Sloten met deze goedkeuring hebben als belangrijkste eigenschap dat ze uw aanhangwagen nog beter beschermen tegen diefstal dan een ongekeurd slot.

Verschillende merken aanhangwagensloten

Voordat u een keuze maakt, is het belangrijk dat u weet wat het merk van uw kogelkoppeling is. Veel van onze sloten zijn bedoeld voor een koppelingen van een bepaald merk. We hebben sloten voor Alko, Knott, Albe en Winterhoff koppelingen. We hebben per slot aangegeven voor welk merk kogelkoppeling ze gebruikt kunnen worden. Bekijk de tekeningen van de sloten om te zien of het slot op de koppeling van uw trailer past.

© copyright AHW Parts | privacy policy | cookiebeleid | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie